Estrenem nova imatge!

El nostre blog “Solidaritat Campus Docent Sant Joan de Déu” està d’estrena. Avui 26 de juliol de 2018 inaugurem una nova imatge i un nou url, a partir d’avui ens trobareu a http://blogsolidaritat.santjoandedeu.edu.es/.

En el nou blog podreu estar al dia de les nostres aventures, experiències, del nostre dia a dia als Camps de Treball de Perú i Cuba, entre altres informacions. Aquesta estrena coincideix amb la nostra marxa, aquesta setmana, cap a Perú. Així doncs que estem de doblement il·lusionats i amb moltes ganes d’anar mostrant-vos tot el que farem durant aquest mes de Juliol.

D’altra banda, aquest nou blog segueix la línia gràfica i corporativa de l’espai web del Campus Docent Sant Joan de Déu, amb l’objectiu d’unificar la imatge i aconseguir que tots els nostres visitants identifiquin el nostre treball, projectes, etc. amb els valors del Campus Docent Sant Joan de Déu.

Desitgem que us agradi la nova imatge i esperem que us feu lectors del nostre blog!

Cabezal-Blog-V2

Anuncis

FINS SEMPRE, VINCE

Benvolguts i benvolgudes,  ens adrecem a tots vosaltres en un moment que ens entristeix a tots per la pèrdua de Vince. Tots ens hi hem relacionat, era company, amic, profe, tutor era algun d’aquest conceptes per cadascú de nosaltres i per damunt de tot era ell, era Vince. Ens costaria molt definir-lo amb una o dues paraules, en necessitaríem moltes per poder explicar el conjunt de coses que el conformaven: les ganes de viure, la vocació docent, la música en general i el rock en particular, la dedicació a l’anglès, la diversió, la guitarra, viatjar, les nadales, el caos controlat, la tutoria, el rigor, la rissa, l’aventura i, podríem seguir i seguir i seguir. Dissabte ell estava on volia estar i fent el que volia fer, formar part activa del Club de la Solidaritat, l’omplia i haver viatjat a Piura era somni fet realitat, quedem-nos amb això, és un petit consol per apaivagar el dolor que sentim. El trobarem a faltar molt, moltíssim i estarà, mentre el recordem tal com era, amb nosaltres. Sempre.

Direcció Campus Docent SJD i Comissió de Solidaritat